Kitaratunnit

Annan yksityisiä kitaratunteja Helsingissä Pitäjänmäessä.

Minulla on usean vuoden kokemus soittamisesta ja opettamisesta. Tarjolla on opetusta kaiken tasoisille ja ikäisille oppilaille, takaan, että kehityt nopeasti. Opetusta on tarjolla myös akustisen sekä 7-kielisen kitaran hallintaan.

Minulla on oppilailleni Facebookissa oma suljettu ryhmä, jos jaan ilmaisia vinkkejä kitaransoittoon. Oppilaani saavat myös muita etuja yhteistyökumppaneiltani.

Lisäksi järjestän muiden Suomen eturivin ammattikitaristien kanssa vierailutunteja Finnvox-studion tiloissa. Nämä vierailutunnit ovat ryhmätilaisuuksia, joihin kaikki halukkaan voivat osallistua ja sisällöt vaihtelevat aina vieraan mukaan. Vieraina on jo nähty mm. Teemu Mäntysaari (Wintersun), Janne Lehikoinen (Bleak, Mr Crab), Mika Tyyskä (Mr. Fastfinger) sekä Santa Cruzin Archie ja Johnny.

Tunneista voi kysellä lisää meilitse: moc.l1604007105iamg@1604007105arati1604007105kokys1604007105p1604007105

tai numerosta 041 753 3027

Kommentteja oppilailta:
”Ei voi kun suositella ko. herraa muillekkin. Kummasti sitä tämmöin vanha koirakin vielä sai puhtia harjoitteluun. Nöyränä ja orjallisesti eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa. Peukku!”

”Herran metodit toimii!!! Nöyrät kiitokset hyvistä vinkeistä sekä sparrailusta tekniikkani suhteen! :)”

”Nyt on kuusi treenikertaa herra OIkkosen kanssa takana oma taaperrus kitaran kanssa on ottanut aimo loikkauksen oikeaan suuntaan. Hyvä ja kärsivällinen opettaja. Suosittelen.”

rorschachkitara
Jos näet kuvassa kitaran, tarviset ehdottomasti Psykokitaran palveluja!